Welkom op Oranjemuiden.nl
Oranjevereniging Arnemuiden

Kleurwedstrijd

De Oranjevereniging organiseert ook in 2023 een kleurwedstrijd.

Wat is de bedoeling?
Meedoen is simpel. Download hier de kleurplaat of gebruik de papieren versie uit het programmaboekje. Maak er iets moois van met potlood, verf, waskrijtjes, viltstift, stempels of stickers; het mag allemaal!

Ben je klaar? Lever de kleurplaat dan uiterlijk 29 april in bij één van de bestuursleden van de Oranjevereniging. Je maakt kans op een prijsje.

Landenspeurtocht

Een speurtocht voor kinderen t/m groep 8. Ga je mee op wereldreis? Ga dan op zoek naar 16 adressen in Arnemuiden, zie het antwoordformulier. Bij de adressen zijn de voorramen versierd. Als je weet welk land er bij het huis hoort, dan schrijf je dat op het antwoordformulier.

De landenspeurtocht kan gelopen worden van maandag 24 april t/m zaterdag 29 april.

Vergeet je pen en antwoordformulier niet mee te nemen.

Lever je antwoordformulier in bij één van de bestuursleden van de Oranjevereniging. Inleveren kan tot en met 29 april. Onder de juiste inzenders verloten we leuke prijsjes.

Koningsdag woordzoeker

Voor de puzzelfans is er een echte Koningsdag Woordzoeker gemaakt. Download de woordzoeker hier!

De bedoeling is dat je de woorden zoekt in het letterdiagram en deze vervolgens wegstreept. Als je alle gegeven woorden hebt weggestreept, blijven er nog een paar letters over die niet zijn gebruikt. Deze letters vormen een woord.

Stuur je antwoord uiterlijk 29 april naar: contact@oranjemuiden.nl of lever de oplossing in bij één van de bestuursleden van de Oranjevereniging. Onder de juiste inzenders verloten we leuke prijsjes.