Welkom op Oranjemuiden.nl
Oranjevereniging Arnemuiden

Kleurwedstrijd

De Oranjevereniging organiseert een kleurplaatactie.

Wat is de bedoeling?
Meedoen is simpel. Download hier de kleurplaat of gebruik de papieren versie uit het programmaboekje. Maak er iets moois van met potlood, verf, waskrijtjes, viltstift, stempels of stickers; het mag allemaal!

Ben je klaar? Lever de kleurplaat dan uiterlijk 30 april in bij één van de bestuursleden van de Oranjevereniging. Wie weet, maak jij kans op een prijsje.

Stripfiguren speurtocht

Een stripfiguren speurtocht voor kinderen t/m groep 4. Ga op zoek naar 10 adressen in Arnemuiden, zie het antwoordformulier. Bij de adressen zijn de voorramen versierd. Als je weet welk stripfiguur er bij het huis hoort, dan schrijf je dat op het antwoordformulier.

De stripfigurenspeurtocht kan gelopen worden van maandag 25 april t/m zaterdag 30 april.

Vergeet je pen en antwoordformulier niet mee te nemen.

 Lever je antwoordformulier in bij één van de bestuursleden van de Oranjevereniging. Inleveren kan tot en met 30 april. Onder de juiste inzenders worden leuke prijsjes verloot.

Letterspeurtocht

Met het gezin even lekker wandelen en puzzelen. Zoek Rood – Wit – Blauwe letters. Heb je (alle) letters gevonden? Hussel de letters dan door elkaar en maak een zo’n lang mogelijk woord.

De letters zijn te vinden bij onze sponsoren en bestuursleden gevestigd in oud Arnemuiden en het Poldertje.

De Letterspeurtocht kan gelopen worden van maandag 25 april t/m zaterdag 30 april.

 Stuur je antwoord uiterlijk 30 april naar: contact@oranjemuiden.nlOnder de juiste inzenders worden leuke prijsjes verloot.

Oranjepuzzelspeurtocht

Voor groep 5 t/m 8 is er een Oranjepuzzelspeurtocht uitgezet door Arnemuiden.

De kinderen lopen de route in Brakenburg en Hazenburg. De route staat op onderstaand kaartje aangegeven en is door middel van (oranje) aanwijzingen te volgen.

De kinderen komen tijdens de tocht vragen, puzzels en raadsels tegen en vullen de antwoorden in op het antwoordformulier.

Kaartje Oranjepuzzelspeurtocht 2022

Klaverakker – Akkerlaan – Hoogaars – Botter – Hengst – Kotter – Middelgat – De Schone Waardin – Korenbloemlaan – Klaproosstraat – Korenbloemlaan – Klaverakker – Tarweakker – Klaverakker – Gerstakker – Klaverakker

De Oranjepuzzelspeurtocht kan gelopen worden van maandag 25 april t/m zaterdag 30 april.

Vergeet je pen en antwoordformulier niet mee te nemen.

Lever je antwoordformulier in bij één van de bestuursleden van de Oranjevereniging. Inleveren kan tot en met 30 april. Onder de juiste inzenders worden leuke prijsjes verloot.